Donacija iz dohodnine

Nazaj

In komu vi pomagate z 1 % vaše dohodnine?

Če želite spodbujati Zvezo društev ekoloških kmetov Slovenije v prizadevanjih za zdravo in kvalitetno uživanje na ekološki način pridelane hrane v  Sloveniji brez  tveganj, udejanjanje trajnostnega razvoja in soočanje s podnebnimi spremembami, nam lahko pomagate na različne načine. Vaše podatke zbiramo zgolj za lastno evidenco in kvalitetnejše komuniciranje z donatorji. Podatkov v nobenem primeru ne posredujemo ali prodajamo drugim organizacijam ali posameznikom.


 

1. Namenite nam 1 % svoje dohodnine

V Sloveniji lahko davkoplačevalci do 1 % svoje dohodnine kot donacijo namenimo za splošnokoristne namene. To nas nič ne stane. Organizacije, ki delujejo v javnem interesu, pa na ta način dobijo sredstva za izvajanje svojih programov.

Na objavljenem seznamu upravičencev teh donacij je tudi Zveza društev ekoloških kmetov Slovenije.

Če verjamete v naše poslanstvo in podpirate naše delo, lahko celoten postopek namenitve dela dohodnine za donacijo hitro izvedete na portalu E-Davki.

Lahko pa izpolnite obrazec  s svojimi podatki, ga natisnete in podpišite ter pošljite na pristojni finančni urad

 

2. Ustvarite trajnik z donacijami

Trajnik lahko odprete osebno na vaši banki, kjer podpišete pooblastilo, da nam mesečno ali kako drugače nakazujete donacije. Lahko ga prekinete kadar koli želite tako, da o nameri obvestite svojo banko.

Trajni nalog lahko odprete tudi v vaši spletni banki.

Pri odprtju potrebujete naše podatke: Zveza društev ekoloških kmetov Slovenije, Ovsiše 55, 4244 Podnart.

TR SI56 6100 0001 8393 002 Delavska hranilnica d.d. (HDELSI22), namen: donacija, koda namena: CHAR, referenca: SI00 in datum v obliki ddmmllll.

3. Podarite nam lahko enkratno donacijo

Vaša spodbuda našemu delu je lahko tudi enkratna, in sicer z donacijo na naš transakcijski račun. Podatki za nakazilo so enaki kot za donacijo dohodnine.

Hvaležni vam bomo za vsak evo, ki ga bomo koristno porabili.


 

Stopite v stik

Uradni podatki

Zveza društev ekoloških kmetov Slovenije

Modri

Cert ID: 0052/00055

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Zveza društev ekoloških kmetov Slovenije
Matična številka: 4102576000